Despre noi

Clubul "Aleg să previn! Educație și sănătate” este proiectul nostru de suflet, prin care ne propunem să creăm un adevărat templu al evoluției personalității copilului, să-i inspirăm și să-i ghidăm pe părinți, să-i ascultăm și să-i încurajăm pe copii.

Aducem laolaltă profesioniști din domenii variate care să ne ajute să adoptăm un stil de viață echilibrat și să găsim răspunsuri chiar și la întrebări pe care încă nu știm să ni le punem.

Există în jurul nostru o tendință din ce în ce mai accentuată de a ne izola social, de a ne retrage în lumea digitală și de a comunica superficial, de a căuta soluții rapide fără a aprofunda. Trăim într-o societate al cărei ritm mult prea rapid ne împiedică de multe ori să avem grijă de noi, de sănătatea noastră fizică și emoțională.

Foarte mulți copii par blazați și dezinteresați, par să nu pună pasiune în nimic din ceea ce fac și să evadeze într-un univers virtual, încercând să găsească acolo bucuria de a trăi. Tehnologia ajunge să înlocuiască afecțiunea, familia, comunicarea reală.

Din păcate, sistemul de învățământ alege să ignore toate aceste semnale. Noi putem alege altfel.

De aceea ne-am gândit că e timpul să ieșim din tipare și să ne asumăm educația copiilor noștri. Stă în puterea noastră să le deschidem drumuri, să-i învățăm să discearnă și să-i ajutăm să devină adulți responsabili, educați, sănătoși, asertivi și fericiți.