Formatori

Află ce culoare te reprezintă în anul 2020

În numerologia antică și a vindecării prin intermediul culorilor, anul 2020 este învăluit de culoarea verde. Calculul se face foarte simplu: 2+0+2+0 = 4 = Verde.

Ce semnificație se ascunde în spatele verdelui?

Verdele este asociat mai ales cu natura și se spune că este culoarea chakrei inimii și că este despre abundență, noroc, invidie, dar și gelozie.

Culoarea personală în funcție de anul și data nașterii te va ghida și îți va arăta cum să profiți la maximum în următorul an. Află care este culoarea ta și fă-o să funcționeze  pentru tine în cel mai bun mod posibil.

Pentru a descoperi culoarea care va funcționa în 2020, trebuie să adaugi ziua, luna și anul nașterii tale și să le aduni după cum urmează în exemplul următor:

12.04 pentru anul 2020 se calculează astfel 1+2+0+4+(2020)+2+0+2+0=11=1+1=2

Află ce înseamnă fiecare culoare pentru tine anul acesta:

1 = roșu

Dacă anul tău este învăluit de culoarea roșie, atunci înseamnă că următoarele luni sunt despre noi începuturi, iar ceea ce stabilești acum va determina intenția 9 ani. Fii curajos, activ și îndrăzneț!

2 = portocaliu

Dacă portocaliul este cel care reprezintă anul tău, înseamnă că pentru tine este anul relațiilor. 2020 este despre construirea unor noi relații și a le sorta pe cele pe care le ai. Încearcă să faci ca relațiile pe care le ai deja să fie demne de tine. Meriți!

3 = galben

Pentru tine 2020 este anul recunoașterii: a forței și puterii personale. Folosește anul acesta pentru a analiza cine ești și ce ai de oferit lumii.

4 = verde

Anul acesta pentru tine este ca o reflecție. E momentul să faci un pas în urmă, să inspiri și să expiri. Bucură-te de ceea ce ai obținut până acum și renunță la ceea ce nu mai e potrivit pentru tine. Ia-ți timp să te relaxezi și să înveți să lași lucrurile să curgă de la sine. Totul se întâmplă la timpul lui.

5 = albastru

Dacă albastrul te reprezintă, pentru tine 2020 este anul adevărului. Atrage asupra ta stabilitatea acestui an pentru a sta în propriul adevăr, a vorbi cu voce tare și a fi încrezător în cine ești și ce îți dorești. Găsește melodia în sufletul tău și învață-i și pe alții felul în care ești tu!

6 = Indigo

Pentru tine este anul în care trebuie să autoreflectezi. Un an indigo ne invită să ne întoarcem spre interior pentru a privi asupra propriilor profunzimi ale ființei noastre.

7 = Violet

Un an al ieșirilor! Metamorfoza indigoului a trecut, lasă fluturele în toată grandoarea sa să meargă mai departe. Acesta este un an al inspirației și al recunoașterii a tot ceea ce ești și tot ceea ce ai de oferit!

8 =Roz

Pentru tine, 2020 este anul iubirii! Acest an te invită să îți privești viața prin ochii iubirii. Iubește ceea ce faci și pe oamenii și lucrurile de care te înconjori. Acest an este ideal pentru conexiuni noi și pentru relații internaționale.

9 = Auriu

Un an al încheierilor. Așadar, iată-te la sfârșitul unui ciclu de nouă ani, acesta este un an pentru a privi înapoi și pentru a vedea ce ai învățat în ultimii ani și ce iei cu tine în următorul nou ciclu. Fii înțelept în cunoașterea faptului că anul acesta este anul pentru a împărtăși ceea ce știi.

 

Lucrând la sinergia energiilor culorii anului 2020 și a culorii anului personal, poți fructifica traseul poveștii tale și poți începe să trăiești viața pentru care te-ai născut să trăiești!