Colaboratori

Echipa Aleg să previn! Educație și sănătate este formată din profesori și experți din diverse domenii. Suntem părinți și avem copii. 

Cautăm să colaborăm cu oameni cu valori morale și integritate care să ofere aceste calități.

Avem nevoie atât de conținut de calitate, cât și de informații avizate!

  • Copiii noștri sunt adulții viitorului. De noi depinde să-i îndrumăm în dezvoltarea lor personală și profesională.
  • Generațiile nu se mai succed sub semnul tradiției. Era tehnologiei a creat o scindare generațională care ne ridică probleme cu totul noi nouă, părinților.

Avem nevoie de o concepție și o abordare creativă pentru a reuși să creștem copiii echilibrați. Acest lucru e imposibil dacă nu ne găsim noi înșine centrul de echilibru.

Aleg să Previn! Educație și Sănătate a fost creat din dorința de a căuta sursele de inspirație și sprijin necesare ca să existe în continuare cât mai multe familii fericite.

Cei pe care i-am invitat să ni se alăture în acest proiect drag nouă nu sunt simpli specialiști, fiecare în domeniul lor, ci se disting printr-o generozitate specifică marilor formatori.

Anca Moldoveanu este psiholog si pedagog, fiind pasionată de dezvoltarea și găsirea împlinirii oamenilor. Ea a lucrat șase ani în sistemul de educație iar alți 16 ani a lucrat ca leader în…

Cristina Coman este psiholog clinician și psihoterapeut  acreditat de Colegiului Psihologilor din România, având specializare în psihoterapie de cuplu și familie sistemică, terapie sexuală,…

Vasile Lupașc este directorul editurii Rhea și se face remarcat printr-o serie de opere literare, cărți audio, muzică, animație și film. A debutat în literatură în anul 2008, iar în anul 2018 a inaugurat…

Răzvan Preda este artist digital independent cu experiență vastă în arte plastice, specializat în ilustrație digitală, portretistică și creație de concepte vizuale.

Daniela Monica Guzu profesează ca psihoterapeut în cabinetul său privat și ca expert psiholog în instanțele de judecată. Un alt rol, cel mai  drag de altfel, este rolul de…

Mihaela Marin este psihoterapeut cu multiple specializări – Sandplay,  Sandtray play, Psihodramă și Psihologie Ericksoniană.