Răzvan Preda - artist digital independent

Răzvan Preda - artist digital independent

Răzvan Preda este artist digital independent cu experiență vastă în arte plastice, specializat în ilustrație digitală, portretistică și creație de concepte vizuale.

După obținerea licenței în design grafic a reluat studiile în artele plastice, atât în țară cât și peste hotare, cu scopul de a aprofunda cunoștințele, abilitățile și tehnicile ce aveau să îl aducă la statutul de artist profesionist.

Într-o căutare neîncetată de a-și îmbogăți arsenalul de aptitudini artistice și stiluri vizuale, Răzvan explorează teme și subiecte variate atât în arta personală, cât și în cea profesională.

“De când mă știu am fost acaparat de tărâmul fantasticului și am simțit încă de mic o atracție puternică față de posibilitatea de a crea universuri în care să mă afund. Îmi place să cred că lumea a fost construită pe baza poveștilor și caut mereu să infuzez narațiuni și emoții în munca mea. Am pornit într-o călătorie fără sfârșit către a deveni cea mai bună versiune a mea, atât profesional cât și personal, și mi-aș dori să ofer lumii tot ce pot din ceea ce descopăr în această călătorie.”