Recomandare de carte

Empatia în parenting. Cum să crești un copil fericit, independent și echilibrat, dezvoltându-i inteligența emoțională – Shauna Shapiro, Chris White

Cu siguranță știi cât de important este informarea corectă și mai ales din surse sigure, motiv pentru care astăzi ne-am propus să îți povestim despre o carte care dezvăluie care sunt ingredientele de care au nevoie copiii noștri pentru a crește frumos, și mai ales pentru a-și atinge potențialul.

Pentru orice părinte este extrem de important să-și vadă copilul atingându-și visurile și încearcă din răsputeri să îi creeze o lume mai bună în care să-și poată descoperi hobby-urile și activitățile ce îl ajută să-și dezvolte abilități practice.

În cartea „Empatia în parenting. Cum să crești un copil fericit, independent și echilibrat, dezvoltându-i inteligența emoțională”  Shauna Shapiro, cercetător în psihologie și expert în practicile stării de mindfulness a creat un ghid extrem de clar, cuprinzător și practic alături de pediatrul Chris White. Ambii autori recomandă parentingul conștient, mindfull, ce integrează practicile străvechi din tradițiile spirituală ale Orientului în știința modernă, completate de descoperirile din domeniul psihologiei.

Calitatea de a fi prezenți într-un mod conștient este una dintre cele mai importante dimensiuni ale parentingului, iar prin starea de mindfulness cultivăm acest mod de a fi alături de copii.

In general părinții oscilează între a fi exagerat de permisivi sau prea autoritari; autorii cărții „Empatia în parenting. Cum să crești un copil fericit, independent și echilibrat, dezvoltându-i inteligența emoțională”  ne invata pe noi parintii sa construim impreuna cu cei mici, in timp si cu rabdare relații bazate pe încredere, iubire și respect reciproc.

Dacă te-am făcut curios, poți comanda chiar de aici .