Lecția 2 - Mindfulness

Pauza de Mindfulness – Mantra Satanama

Bună, prieteni,

Astăzi Ana și fiul său, Luca, ne vor învăța o poziție de meditație în care, cu ajutorul mudrelor și a unei mantre, foarte frumoase, intitulată Satanama, îți poți crește capacitatea de a te concentra atunci când trebuie să înveți pentru școală sau ai ceva foarte important de făcut.

Mantra Sa-ta-na-ma poate crește capacitatea de a memora în timp să scazi nivelul de nervozitate și de agitație din corp. Așadar, vii în șezut cu picioarele încrucișate și spatele drept, dar în același timp să te simți relaxat. Întorci palmele în sus, spre cer, și cu ajutorul unei mundre îți vei atinge buricele degetelor și vei rosti pe silabe Mantra Sa-ta-na-ma.

Vă invit să repetăm împreună, de cinci ori, Sa-ta-na-ma. Poți continua de cinci ori în șoaptă, de cinci ori în minte, după care revii în șoaptă și apoi în voce tare. Recomandarea Anei este să încerci să faci acest lucru șapte zile consecutiv pentru a putea vedea dacă a apărut o schimbare pentru a putea face o analiză a felului în care te simți.

Până data viitoare, vino să medităm împreună pe canalul nostru de YouTube și nu uita să iei din când în când o pauză de Mindfulness.

Pe curând,

Ana.