Podcast parentaj
Adolescența este ultima etapă a copilăriei, fiind considerată baza pentru viitorul adult. Este o perioadă complicată și problematică, atât pentru copil cât și pentru părinți.…
Buna creștere este o sintagma ce întotdeauna va însemna același lucru, însă fiecare generație care vine schimbă modalitatea prin care o expune. Așa este și în cazul generației…
Pubertatea este considerată o perioadă de trecere între copilărie și maturitate, care apare în timpul adolescenței. Aceasta apare mai devreme sau mai târziu, în funcție de…
Perioada Școlarului mic se încadrează în primele patru clase școlare din viața copilului, vârstele de 6-10 ani. În această etapă de dezvoltare a copilului începe să se dezvolte gândirea…
Autor: Tana Roșca
În realitate, deși o familie poate avea un singur copil, cel mic trece prin etape cu totul distincte în dezvoltarea sa. Așadar, când copilul ajunge la vârsta…
Autor: Tana Roșca
Tana Roșca și Eduard Adam au pregătit un nou episod din seria „Câți copii avem cu totul?”. Este vorba despre cum gestionăm timpul și solicitările…
Autor: Tana Roșca
Crizele de personalitate ale copiilor pot apărea la orice vârstă însă, dacă acestea sunt bine controlate de către părinți încă de la o vârstă fragedă, pot fii mai…
Autor: Tana Roșca
Parenting-ul este un subiect foarte vast după cum bine știți, de aceea, am revenit și cu cea de-a doua parte despre Pericolele lui „VREAU”. Modul în care părintele…
Autor: Tana Roșca
Despre parentaj (parenting) s-a scris și se va mai scrie, însă, ceea ce noi, echipa Clubului „Aleg să previn! Educație și Sănătate” vă propunem este un podcast…